Drenthe-hike 16 tot en met 18 augustus 2019

In augustus kun je samen met Roots In Nature genieten van de mooiste natuur van Drenthe. Deze plekken  kunnen je dat magische gevoel geven alsof je, je weer in de oertijd bevind. Uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen waar loof en naaldbomen zich al meer dan honderd jaar aan het wortelen zijn.

We zullen starten in de omgeving Assen en verplaatsen ons via het westen richting Appelscha en Doldersum. De eindlocatie is in Diever. We slapen op twee verschillende locaties in een basic onderkomen, namelijk een bivak van zeil. Op deze hike staat connecten met de natuur centraal. We lopen per dag een gemiddelde afstand van 15 tot 20 kilometer. Op zondag lopen we een kortere afstand. Je moet zelf een slaapzak, slaapmatje en eetgerei mee nemen. Onderweg leer je van alles over de geschiedenis van de Drentse natuur, daarnaast gaan we op zoek naar eetbare planten die we aan de maaltijd kunnen toevoegen.

Op de locaties is eten en drinkwater aanwezig. Voor de sanitaire voorzieningen maken we gebruik van de natuur.

Eten is bij de prijs inbegrepen en wordt elke avond bereid op een houtvuur. Het eten bestaat uit drie maaltijden per dag en is veganistisch, biologisch en glutenvrij.

Pendeldienst bagage: Om deze hike voor eenieder geschikt te maken, is er de mogelijkheid om je bagage middels een pendeldienst te laten verplaatsen. Je loopt dan alleen met wat je aan water en eten op een dag nodig hebt. Geef bij je aanmelding aan, of je van deze service gebruik wilt maken. De kosten hiervoor zijn een extra € 20,00 op het totale bedrag.

De totale kosten bedragen € 199,00 per persoon. Let op! De eerste drie aanmeldingen mogen mee voor slechts € 149,00 euro!

Klik hier om je aan te melden.