In de meivakantie kun je met RIN mee naar de Ardennen voor een ouder-kind survival weekend. Tijdens dit evenement, kom je op een nieuwe manier met elkaar in contact. Het doel is dat jullie samenwerken, om deze ’’back to nature’’ ervaring tot een echt succes te maken. Dit betekent jullie eigen onderkomen bouwen, zelf hout verzamelen en vuur maken, en een deel van de maaltijd op zoeken in bos. Uiteraard krijg je een duidelijke instructie over hoe dit allemaal te doen en waar dit te vinden.

De start locatie voor de survival cursus is Fumay, een dorpje aan de Maas in de Franse Ardennen, net over de Belgische grens. Je dient met eigen vervoer naar deze plek te komen maar probeer indien mogelijk gebruik te maken van carpoolen.

Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen en is volledig biologisch en veganistisch. De kosten voor dit weekend zijn € 250,00 euro voor één ouder met één kind.

De cursus start vrijdag 3 mei om 12.00 uur en is zondag 5 mei om 11.00 uur weer afgelopen.

Van elke ticket gaat er 5 euro naar het herplanten van regenwoud op de evenaar. Je leest er hier meer over: http://www.communitycarbontrees.org/