Survival cursus kids 2021

Vanaf dit jaar heeft Roots In Nature twee survival groepen. Een groep op maandag en een groep op woensdag middag. Tijdens survival leer je van alles over de natuur en technieken die je helpen te overleven. Zelfredzaamheid en zelfverzekerder worden, iets waar je je hele leven wat aan hebt. De natuur heeft alle antwoorden, want ook wij mensen zijn onderdeel van die natuur. Uiteraard is het op de eerste plaats gewoon ontzettend leuk! De eerste les kun je vrijblijvend proberen.

Wat doen we zoal in een les?

De lessen zijn een mix van survival en natuureducatie. Afhankelijk van het jaargetijde en het weer behandelen we onderwerpen als vuur maken, droog hout vinden, eetbare planten, gereedschappen maken en nog veel meer.

In de tijd van onze voorouders bestonden veel luxe voorzieningen nog niet, generaties na generaties hebben er voor gewerkt om het punt te bereiken waar we nu zijn. Zei moesten hard werken om het eten op tafel te krijgen, en alles wat zei nodig hadden moesten ze zelf maken. Hier gaan we tijdens de lessen ook geregeld op in.

Wil je een keer mee doen? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

LET OP! De lessen gaan weer van start op 30 augustus 2021 ivb met de zomervakantie maar meld je gerust aan voor een proefles.