Voorjaarscursus Survival 2021

Vanaf 12 maart heeft Roots In Nature op de woensdag middag weer ruimte voor nieuwe deelnemers. Tijdens survival leer je van alles over de natuur en technieken die je helpen te overleven. Zelfredzaamheid en zelfverzekerder worden, iets waar je je hele leven wat aan hebt. De natuur heeft alle antwoorden, want ook wij mensen zijn onderdeel van die natuur. Uiteraard is het op de eerste plaats gewoon ontzettend leuk! Probeer de eerste les vrijblijvend.

Het thema van déze cursus is voorjaar! Want dat de natuur aan het ontwaken is zul je wel gemerkt hebben. Op gebied van leven uit de natuur bied de lente veel kansen. Zo komen er allerlei eetbare planten uit de grond, iets waar we uiteraard aandacht aan besteden.

In de tijd van onze voorouders bestonden veel luxe voorzieningen nog niet, generaties na generaties hebben er voor gewerkt om het punt te bereiken waar we nu zijn. Hun moesten hard werken om het eten op tafel te krijgen. We gaan kijken wat dat betekent, je eigen maaltijd vinden en bereiden op vuur. Wat is daar allemaal voor nodig?