Het is voorjaar! En dat betekent broedende vogeltjes, fris groene bladeren aan de bomen, en een perfecte tijd om de natuur in te trekken. En waar nou beter als de Franse Ardennen?! Dit prachtige heuvelachtige gebied, biedt nog ruimte aan dieren zoals het everzwijn, lynx, ree, en edelhert. Met een beetje geluk kunnen we één of meerdere van deze soorten wel spotten.

We slapen lekker in de buitenlucht onder een tarp. Dit is een soort zeilen bivak waardoor we in ieder geval droog liggen. We hebben een vuur om op te koken en ons aan te warmen in de nacht. Het eten is biologisch en veganistisch en zit bij de prijs inbegrepen. Houdt rekening met dag afstanden van 10 kilometer. Je bepakking weegt ongeveer 15 kilo.

De hike begint vrijdag 19 april om 15.00 uur op onze start locatie in Fumay, Frankrijk. Zondag 21 april om 12.00 uur is de hike afgelopen.

De kosten voor deze hike zijn € 220,00 euro per persoon. De eerste drie early bird tickets kosten € 199,00 euro per persoon. Van elke aanmelding gaat er 5 euro naar het herplanten van regenwoud op de evenaar. Je leest daar hier meer over: http://www.communitycarbontrees.org/